5th European Hozonkai Championship

Twee weken geleden waren we met Chihiro aanwezig bij de vijfde editie van de European Hozonkai Championship, welke plaats vond in Turijn, Italië. 

Zoals we een beetje verwacht hadden was "the Chi" toch nog teveel uit vacht en hebben we uiteindelijk besloten om haar niet te showen. De meeste andere honden waren namelijk in topconditie en in zo'n geval doen we het goed of we doen het niet. Hoe dan ook, het evenement zelf was top. Vergezeld van veel goede vrienden en prachtige honden, was zelfs zonder Chihiro's deelname de reis meer dan de moeite waard. Bovendien hebben we er een kleine vakantie aan het meer van Annecy achteraan geplakt, dus wat dat betreft mogen we niet klagen. ^_^

De dag voor de show was er een speciale Judges Course met als focus de brindle Akita. Naast onze deelname hieraan hebben Anto Lombardo en Peter hiervan een samenvatting uitgewerkt, welke te vinden is op de officiële Hozonkai Europe Facebook page. Om het wat gemakkelijker te maken is deze tevens hier als PDF te downloaden.

Onderstaand een van de foto's die Peter heeft genomen (de prachtige Komahime Go Shun'You Kensha). Het gehele album met nog meer foto's vind je op onze Facebook page.