"Otanoshimi ni!!" - Toekomstig puppygeluk bij Kurenai No Kaze.


GEPLANDE NESTJES

aankondiging voorgaand nest (Chihiro x houkou)

aankondiging voorgaand nest (Chihiro x houkou)

Na onze Chihiro x Houkou pups van eind 2017, hebben we ook voor de toekomst voorzichtig plannen in de maak. Een exacte bekendmaking volgt nog, maar mocht je interesse hebben, voel je vrij om contact op te nemen.

Zoals gewoonlijk, zullen we ook dan weer streven naar een zo goed mogelijke combinatie van gezondheid, uiterlijk, constructie en karakter, samen met passende bloedlijnen. Dat betekent niet alleen het maken van de juiste oudercombinatie—daardoor zijn we voor de dek al snel een kilometer of 2500 op reis—maar ook het willen behouden van genetische diversiteit. Op dat gebied is Kurenai No Kaze een van de twee fokkers in Nederland die gebruik maakt van de Genetic Diversity Test van UC Davis in Amerika. Uiteraard fokken we ook minimaal volgens de regels en richtlijnen van de rasvereniging Nippon Inu

Terwijl we het leuk vinden als onze pups later een keertje geshowd worden, is dat zeker niet verplicht. Onze puppies zijn in eerste instantie als familieleden bedoeld. Om die reden groeien ze dan ook bij ons in huis op, waar we ze voorzien van een flinke dosis aan liefde, aandacht en socialisatie.